beats by dre cheap

Strah od vlastitog šupka

Odlazim u dućan jer sam potrošio sav toaletni papir. Stojim pred policom s koje me gleda cijela niska toaletnih papira raznih proizvođača. Kao na izboru za miss, oni stoje i pokušavaju ulovit moju pažnju, a ja im pak s druge strane, baš kao na izboru za miss, želim postavljati neugodna pitanja:
-Navedi mi tri iznimke u kojima ne dolazi do palatalizacije, a da ne uključuju osobno ime ili riječ liga!
Koji uzeti, pitanje je sad? Svi su nekih lijepih nijansi, bazično svijetlih , vjerojatno kako bi nam poslužili kao upozorenje – kad nestane smeđih mrlji na papiru možete prestat brljavit po šupku! Naravno za one koji ne "poštuju naše znakove" postoji i drugo upozorenje – kad se pojave krvave mrlje, pretjerali ste, ako nastavite ribat zapalit ćete vatru!
Morat ću boju postavit po strani i prebacit svoje pažnju na broj slojeva. U ovom dućanu imaju papire sa jednim do pet slojeva. Jednoslojni su za prave avanturiste, ili pak za one koje guzicu brišu u gumenim rukavicama. U svakom slučaju premalo za mene. Prelazim na dva sloja većini poznate kao igre na granici. Ako je kvalitetan, može poslužiti svrsi, no ako naletite na čorak, možda ćete morati čistiti smeđe ispod noktiju (samo nemojte nokte čistit među jedinicama [zubima]). Odluka pada na papire s tri ili više slojeva. Ipak povremeno istresem surlu, pa mi treba višeslojni papir.
Super, sveo sam svoje probleme na 4-5 papira. Najskuplji – ultrakvaliteta, meko poput pera. To mi ne treba. Treba mi nešto mekoće guzice, pero škaklja. Odlučujem se za peteroslojni. Znam da je neekološki, no radi se o mojoj guzici, doslovce, a na njoj ne štedim. Trčim doma, uletavam u WC, skidam gaće i kenjam. Uzimam petoslojni i savijam ga na duplo – sad imam pancirku. Kao da me briše neznanac. Ovo me iskustvo, baš kao Prousta kolačić, vratilo u prošlost i podsjetilo me na vremena kad mi je mater brisala guzicu:
-Mama, jesi?
-Nisam, sine. Čekaj, cijeli si zasran!
-Reko sam ti da ne volim kelj.
Jedva čekam da naprave 17-eroslojni papir koji ćemo svijat u kornet, zabijat si u guzicu i par puta okretat, pa da me to podsjeti na piramide i da tako, dok stvaram jednu piramidu počnem razmišljat i o onima koje su napravili egipćani...

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++
http://dawg.blogger.ba
07/04/2009 21:11