beats by dre cheap

Prvi April

Mislim da je sad vrijeme da se počne pripremat za 1. april i za taj dan sukladne šale. Ja bih osobno volio pripremit dve šale:

1. Izbor za Fodorov Supermodel - po uzoru na Ford i Mirko Fodor bi mogao organizirat svoj izbor ljepote. On je u tom izboru Bog i batina. Pregledava sve natjecateljice i šalje u daljnji tijek natjecanja. Naravno pobjednica Hrvatskog izbora za Fodorov Supermodel  ide na svjetski izbor za Fodorov Supermodel.


Mirko: Sviđa mi se tvoj styling, no prije no što dam konačnu ocijenu, morat ću ti postaviti nekoliko pitanja.
Ona: Dobro.
Mirko: Šta misliš o utjecaju turskih osvajanja na razvoj talijanskih sveučulišta?

2. Pretvorba ženskog rukometnog kluba Podravka - Ušao bih u Podravkinu svlačionicu i predstavio se kao član uprave Dukata, koji je klub otkupio od Podravke i time postao novi sponzor i vlasnik kluba. Shodno tome ide i promjena imena kluba.
- Dobar dan ja sam Mirko Žulj i došao sam ovdje kao predstavnik Dukata. Dukat je novi vlasnik ovog rukometnog kluba, kojem ćemo u promotivne svrhe promijeniti i ime. Za početak nam je cilj povećati prodaju naših sireva pa ćemo klub nazvati Podravec. Kako klub više nije Podravka, već Podravec, a Podravec je imenica muškog roda, ovaj klub više nije ženski nego muški. Sve operacije promijene spola platit će klub, kao i troškove hormonske terapije. Ako neki od vas ne pristanu na ovu promjenu, sa žaljenjem ćemo morati raskinuti ugovore.


Vidim da su neke već krenule s terapijom. Odlično!

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++
http://dawg.blogger.ba
15/01/2009 16:36