beats by dre cheap

Prva ljubav

Evo baš me jedan topik nedavno podsjetil na moju prva ljubav. Bilo je to prije ohoho godina. Taman sam se rodil. Imal sam 3 dana, ležal sam u rodilištu među drugom djecom, međusobno smo se nadderavali kad je u sobu ušla ona. Medicinska sestra u prekrasnoj plavoj uniformi. Imala je oko 24 godine. U tom trenutku činjenica da je “mala” bila oko 2600 puta starija od mene uopće nije bila bitna. Bili smo bitni ona i ja.
Polako mi je prišla, podigla me i odnijela sa sobom. Rekla mi je da sam sladak. Uf, rijetko koja žena je bila toliko iskrena z menom. Odnijela me na stol. Fasciniralo me njeno baratanje pelenama. Kad me presvukla, vratila me u krevetić i izašla van. Uau, došla je samo zbog mene.
Dok su se druga djeca drečala ja sam zamišljeno ležao i mislio na svoju sestru. Još danas sjećam se njenog dodira i pogleda. No kao i mnoge kasnije priče i ova je brzo završila. Dva dana kasnije dali su me nekoj ženi koja me odnijela k sebi doma. Više nikad nisam vidil svoju prvu ljubav no ova žena me hranila i bila dobra prema meni pa se nisam previše bunil...

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++
http://dawg.blogger.ba
03/06/2008 18:45