beats by dre cheap

Loto

Osvojio sam milijun dolara (ne morate me ni pokušat nazvat jerbo sam promjenio broj) i glavno je pitanje kako ga potrošiti zajedno sa svojom dragom (koje nemam [ne pokušavajte me zvat jerbo sam promjenio broj], ali za ovu priču je lijepo zamislit da ju imam). Da dobro ste pročitali, sa svojm dragom. Ja kao dobro odgojen i neškrt momak, odgojen sam da dijelim, pa je tako i u ovom slučaju.Prvo što je potrebno je dragoj saopčit da ste dobili nofce:


-Draga, osvojio sam 100.000 dolara na lotu!!!
-Jeeeeeeee! CMOK, Kiss, žvaaaalj!!! Volim tee......
-Moram ti nekaj priznat. Sjedni! Čula si sad za ovaj ciklon u Mianmaru? E pa mislio sam da bi bilo fer podijeliti dio radosti s njima pa sam uplatio na žiro računa Crvenog križa 90.000 dolara.
-A dobroo. Bilo je to plemenito od tebe...
-Ajde nemoj bit tužna. Još uvijek nam je ostalo 10.000 dolara. Sad si možemo kupit neke sitnice za stan koje smo si oduvijek željeli. Recimo onu telku za 3 soma dolara. Kuiš lopta, ovaj likovi, buju se tak dobro vidli na 128 cm. A uz to bi mogli ubost i onu liniju za 5 somova. Mislim kuiš, ovo nam je jedinstvena prilika da si kupimo nekaj tak dobro.
-A kaj fali nekoj jeftinijoj liniji?
-Ma kuiš sad sam bil kod Jure i na jeftinom suraudnu se uopće ne kuži di je sjeverna tribina. A znaš kaj još? Pošto sam JA dobil na lotu mislim da bi bilo OK da si kupim novu plejku. Ova dvojka je zanimljiva ko Fashion Guruova modna linija.
-A ja?
-E i taman ostaje parsto dolara da tebi ubodemo nekaj. Evo baš si neki dan rekla da ti crklo ono nekaj! Kaj ti je ono crklo?
-Pegla.
-E ta pegla. Kuiš, ak dobro rasporedim pare mogel bum ti kupit onu na paru.

E tak se dragoj saopčava osvajanje lota. Em kaj si kupim sve kaj oću, em kaj mi je ostalo dovoljno love da se mobu zajebavat i tsl. E sad me možete zvat...

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++
http://dawg.blogger.ba
09/05/2008 20:27