found this retro layout at HOTFreeLayouts.com :: MyHotComments

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++

Za one koji hoce da se zabave

09.01.2009.

Mikrovalnica

Danas je izašla najnovija vijest da se trenutno traga za australcem koji noću upada u sex shopove i "siluje" lutke na napuhavanje, a istovremeno se pojavila informacija da su napravili mikrovalku za auto. Kada iskombiniramo te dvije stvari, postaje gotovo neizbježnim situacija da će se za par godina pojavit frajer koji siluje mikrovalke po autima!
Na vijestima će se svakodnevno vrtit uplakane majke:
-    Kmeeee! Ovo je nečuveno. ŠMRC. Vozila sam djecu u školu i kad sam im dala upravo podgrijanu užinu, koja ide između doručka i zajutrka, djeca su se žalila da je hrana čudnog okusa. Zamislite šta će druga djeca napravit od mog sina kad doznaju da što je ovaj proguto?! Ovaj, kad smo kod toga, jel možete ne prikazat ovo? A daj!
Zgrabila je kameru i kamermama - Daj mi tu traku! – i svi skupa zajedno padaju na pod.
Naravno koji tjedan i 10-ak silovanih mikrovalki kasnije ulove pohotnika:
-    Nisam ja kriv! One su to htjele! Pogledajte kako me gledaju!
Na sudu će se naravno branit neuračunjljivošću i opovrgavat da ima išta sa 20 mikrovalki zatvorenih u svom podrumu.. Kad ga zatvore u ludaru svakih nekoliko mjeseci provjeravat će izliječenost ostavljajući ga na dan-dva samog s mikrovalkom u sobi. Naravno biti će i ekscesa kada mu umjesto mikrovalke ostave električnu pećnicu. Regirat će kao heteroseksualni turist na Tajlandu kad u krevetu umjesto žene dobije ladyboya.
Dobro, mislim da sam malo pretjero i da bi mi psihijatar mogo povećat dozu. I odnijet moju mikrovalku. My precious!