found this retro layout at HOTFreeLayouts.com :: MyHotComments

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++

Za one koji hoce da se zabave

01.01.2009.

Mašina za suđe

Postoji poslovica – Znakove čitaj i seljaka pitaj. U prijevodu to znači da valja čitati uputstva i pitati ljude koji znaju nešto o onom što radimo. No postoji doba u muškom životu kad zanemarujemo tu poslovicu i jedino što nam pada na pamet je – Mogu ja to!, bez obzira dal pred nama stoji novi televizor ili ciklotron iz CERNa. Neki sam dan po prvi put koristio mašinu za suđe i kao svako muško, koje ima dlake na jajcima, zaključio kako mi ne trebaju nikakve upute. Dovoljno je dovoljno dugo buljiti u 4 gumba i kružni programator i shvatit ću kako ova naprava radi.
E sad, prvi savjet koji moram dati je – ne pokušavajte ovo u vlastitoj kući! Drugo – zavrtite rotatorne prskalice kako biste vidjeli zapinju li za neko posuđe.
OK, sad kad sam rekao stvari koje meni nitko nije rekao, mogu nastaviti s pričom. Nakon godina igranja tetrisa, mislio sam da sam dovoljno educiran da u mašinu za suđe natrpam svo suđe koje posjedujem. Točno? Ne! U biti samo djelomično. Naime, iako je svo suđe stalo u mašinu, tolika količina suđa onemogućila je njenu funkcionalnost (pri tome mislim na one rotatorne prskalice). Sad vam je na licima sigurno već oveći smješak, jer si uspješno vizualizirate košmar koji je nastao nedugo nakon uključenja mašine za suđe.
Mislim da je sad pravi trenutak da vam dam i treći savjet – nakon pritisnutog gumba UKLJ nemojte ić kenjat na WC!
Dok sam ja tako sjedio na WCu iz kuhinje je polako, ali sve brže i sve glasnije počelo odzvanjati – Tink! Tink! Tink! Tink! Tink! Ubrzo je počeo i nezaboravan zvuk lomljenja, koji vas natjera da odmah posegnete za ručkom i otvorite mašinu. Tu dolazi savjet broj četiri. Rotaciju špricalica proizvodi voda kojom se mašina puni. Kada već čujete lomljavinu, prekasno je i mašina je puna vode, a otvaranje mašine može izazvati jedino poplavu.
I konačni savjet – ako ne želite posrane guzice u poplavljenoj kuhinji gledat vaše slomljeno posuđe, ČITAJTE UPUTE! (Ovo bi mogla bit nova poslovica)