found this retro layout at HOTFreeLayouts.com :: MyHotComments

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++

Za one koji hoce da se zabave

01.10.2008.

KaaaBBooom!

Oduvijek sam mrzio morone koji nezadovoljstvo vlastitim životom iskaljuju na svojoj obitelji. Da se razumijemo, određena razina kanaliziranja emocija prisutna je u svih nas, no postoje slučajevi kojio prelaze društveno postavljene granice ( u biti serem. Koje su to granice? Ko ih je postavil? Kak se one uopće određuju). Zato sam si oduvijek razmišljao kako bi lijepo bilo iz ljudskog roda uklonit genom koji je sposoban vlastite frustracije iskaljavat na ljudima u okolini. Ne, to ne znači da upravo uzimam nož i odlazim do šefice. Šefica mi nije u uredu i moram pričekat da se vrati (šalim se. Imam super šeficu koju bih svakom poželio, Al stvarno, ne serem. Nije uvlačenje. Osto sam bez vazelina). No u svakom slučaju mislim da bi svijetu učinili uslugu da uklone svoj genom iz ljudskog roda. Upravo zato me obradovala vijest da je jedan branitelj zaprijetio da će dići svoju obitelj u zrak zbog neispunjenih zahtjeva.
- Yessss! Dajte mu da ih raznese!
Nemojte mislit da sam neko bezosjećajno đubre. Pokušao sam ga shvatiti i pronaći njegov tijek razmišljanja. Vjerojatno mu nisu dodijelili državni stan pa je išao logikom - nemamo stan, pa ak nas raznesem stanemo u kutiju za cipele...
Da žalost bude veća čovjek je tužio ženu zbog zlostavljanja vlastitog sina i slučaj je otišao u zastaru, te je on nezadovoljan sudskim epilogom minirao kuću u kojoj živi s majkom i sinom i zaprijetio da će sve dić u zrak. Da sam mu ja mama zviznula bi mu dva šamara i skresala u facu:
- Pa dobro jesi normalan ti? Pa kaj to delaš? Budalo jedan! Izgradi si kuću pa si ju onda miniraj...