found this retro layout at HOTFreeLayouts.com :: MyHotComments

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++

Za one koji hoce da se zabave

17.08.2008.

Jao! ja i zaboravio na ovaj blog. lol, nista moram nesto da vam kazem

Ne znam kak da počnem.Osjećam se čudno. Prvo sam pomislio da sam zaljubljen, znate ono, leptirići u trbuhu i to, al jednostavno to nemre bit to. Znam šta je - imam KOMARCE u trbuhu! Sad se sigurno pitate kojim sam poremećenim razmišljanjem došao do tog zaključka. E pa vako:  Zbog naravi mog tijela i razuzdanog stila života razvil sam hemiće (oni koji ne znaju kaj to je nek guglaju il nek čekaj jer 50-85% pučanstva to razvije bar jednom tijekom života), a hemići za komarce predstavljaju Meku. Ne želim reć da se svi komarci svijeta klanjaju mom šupku već, sam oni u mom trbuhu. Uz to gujzca me povremeno svrbi. Neki od vas to će smatrati pratećim simptomom hemića, drugi će pak to povezati s nehigijenom (to je nemoguće, jer se perem bar jednom u dva tjedna), a ja smatram da taj svrbež nastaje zbog uboda komaraca, koji se nalaze u mom trbuhu. I zadnje, ali ne manje vrijedno, pokenjo sam zeleno govno. Znam da se nekome to čini nemoguće, a neki će čak to povezati sa zelenim koktelima "zdravlja" kojima me stara šopa, no ja sam siguran da je to u biti dio dekoracije koju su si složili komarci u mom trbuhu. U biti sigurno mi se priroda osvećuje nastanivši jato militantnih Green(shit)Peace komaraca koji sad protestiraju protiv žderanja mesa..
E sad, neki sigurno vole da im beštije vrludaju po trbuhu, bile one leptiri (btw. Kak su ušli? Ko gusjenice ili...?) ili komarci (btw. Oni su vjerojatno ušli prek vode koju sam ostavil prek noći na stolu), no meni je to sve skupa malo bljak i želim ih se riješit. E sad to sam mislil riješit na jedan od slijedećih načina:

- uzet autan stick i namazat ga na kruh i pojest. To je ekološki jako savjesno jer ne ubija komarce, već ih  samo otjera, no istovremno ako ima koji komarac s problemom njuha – Jebi ga!- Spojit masku i Raid sprej i složit inhalator


+


- Uzet one tablete protiv komaraca, smotat ih i koristit ko čepiće.Koje su vaše ideje za riješenje ovog problema? Samo da vam nije palo na pamet dolazit s idejama da si instaliram onu lampu koja kuri komarce, jer ju nemrem progutat (već sam si spalil gornju usnu), a ni one trake na koje se kelje komarci ne dolaze u obzir (zdepiliral sam si lijevu polovicu brka).

P.S. Ak se fakat radi o Green(shit)peace komarcima, mogo bi potražit Jacquesa Houdeka na plaži, pa ga ovi morti odu pogurat u more...