found this retro layout at HOTFreeLayouts.com :: MyHotComments

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++

Za one koji hoce da se zabave

07.06.2008.

Odiseja

Neki od vas vjerojatno imaju picajzlaste šefovi koji užasno paze na potrošnju materijala i nikako im nije jasno kako ste u mjesec dana potrošili tri paketića Post-ita. Ono što ste sigurno primjetili je i to da s vremenom postaje sve sitničaviji i polako se počinjete pitati kada će doći trenutak kada će vam početi brojati listiće klozet papire koje potrošite na WCu:
- Zašto vi u prosjeku potrošite 36 listića na WCu?
- pa ovaj papir je jednoslojni, a ja doma koristim dvoslojni, pa moram iskoristiti dva listića odjednom.
- Zašto ga ne presavinete?
- Jaaah! Pa onda je premali!
- Otkad je veličina bitna?

No kako stvari s vremenom evoluiraju tako će i to evoluirati. 2028. imat ćemo kartice s mjesečnim "kreditom". Kredit će skidat svaka čaša vode na aparatu, svaka kava, kolačić i listić klozet papira. A oni picajzlastiji šefovi skidat će kredit i za svaki izlazak iz ureda i korištenje telefona.  Pa će oni spretniji bacit računicu i u jednom izlasku iz ureda uzet vodu i otić na WC, no kako su uzeli veću čašu vode iskoristit će ju za pranje umjesto klozet papira, što će im ostavit dovoljno kredita da svake osme srijede u mjesecu uzmu ekstra muffin.
Naravno neće samo to evoluirati. Danas se firme mogu tužiti zbog diskriminacije prema spolu, boji kože, vjeroispovjesti, pa i spolnoj orijentaciji. 2028. ćemo u novinama čitat o tužbi višenamjenske fotokopirke Canon G8800  protiv Kraša jer su uzeli HPovu višenamjensku fotokopirku zbog toga što im je Canonica prekockasta. Pri tome su zanemarili ono što ona stvarno jest, a gledali isključivo vanjštinu...


Canon G8800