found this retro layout at HOTFreeLayouts.com :: MyHotComments

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++

Za one koji hoce da se zabave

03.06.2008.

Prva ljubav

Evo baš me jedan topik nedavno podsjetil na moju prva ljubav. Bilo je to prije ohoho godina. Taman sam se rodil. Imal sam 3 dana, ležal sam u rodilištu među drugom djecom, međusobno smo se nadderavali kad je u sobu ušla ona. Medicinska sestra u prekrasnoj plavoj uniformi. Imala je oko 24 godine. U tom trenutku činjenica da je “mala” bila oko 2600 puta starija od mene uopće nije bila bitna. Bili smo bitni ona i ja.
Polako mi je prišla, podigla me i odnijela sa sobom. Rekla mi je da sam sladak. Uf, rijetko koja žena je bila toliko iskrena z menom. Odnijela me na stol. Fasciniralo me njeno baratanje pelenama. Kad me presvukla, vratila me u krevetić i izašla van. Uau, došla je samo zbog mene.
Dok su se druga djeca drečala ja sam zamišljeno ležao i mislio na svoju sestru. Još danas sjećam se njenog dodira i pogleda. No kao i mnoge kasnije priče i ova je brzo završila. Dva dana kasnije dali su me nekoj ženi koja me odnijela k sebi doma. Više nikad nisam vidil svoju prvu ljubav no ova žena me hranila i bila dobra prema meni pa se nisam previše bunil...