found this retro layout at HOTFreeLayouts.com :: MyHotComments

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++

Za one koji hoce da se zabave

01.02.2008.

Oprostite ljudi sto nepisem, al jbg kad ovaj blogger nikad da krene, dok dodjem do opcije novi post treba pola sada a imam ADSL,ccc.

Evo i prije nego što išta napišem sasut ću paljbu po čovjeku - Tomas Delgado, španjolski kretenoid nevjerojatno malog pimpeka, čija se inteligencija mijenja s temperaturom okoline zaslužuje najgoru moguću kaznu koju čovjek može dobit. Vi smislite koju!


Volki mi je!

On je 2004. vozeći se u 113 km/h po dijelu lokalne španjolske brze ceste po kojoj je dozvoljeno 90 pogazio 17-ogodišnjeg Enaitza Irionda Trinidada koji se biciklom vraćao iz škole. Nakon što je osiguranje isplatilo roditeljima 33.000 € , a sud ga oslobodio krivnje, Delgado je odlučio tužiti obitelj Trinidad. U tužbi Delgado traži 20.000€ za štetu koju mu je njihov sin nanio, jer ipak nemreš nekog pogazit i stotinjak metara vuč po autocesti bez da si oštetiš auto. Jadni Delgado je neko vrijeme bio bez svog Audia A8, pa osim same štete traži da mu se plati i rent-a-car trošak.
Nakon što se to pročulo narod se digao na linč, a Delgado je povukao tužbu. Meni je samo žao što ga nisu dohvatili i primjereno kaznili ...