found this retro layout at HOTFreeLayouts.com :: MyHotComments

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++

Za one koji hoce da se zabave

02.12.2007.

Remake

Baš si mislim kak pod hitno treba snimit remake 7 samuraja, al ovaj put umjesto 7 samuraja priča se mora vrtit oko 7 ultimate kung-fu-komandos-sam-protiv-svih pizdeka. U glavnoj ulozi bili bi Chuck Norris, Steven Seagal, Jackie Chan, Arnold Schwarzeneger, Sylvester Stallone, Michael Dudikoff i Jet Li. Quentin Tarantino bi doradio scenarij i režirao film.
Naravno naši glavni likovi se nikad ne bi međusobno sukobili, već bi Chuck najviše jednom u filmu smio dić glas na Stevena u situaciji kad večeraju i želi da mu ovaj doda sol. Glumci bi krenuli jedni prema drugima, Jackie Chan i Jet Li bi ih pokušavali zaustavit, i tada bi u prostoriju ušao Arnie i strka bi se sama smirila.
Muškarci koji bi gledali ovaj film od nakupljene količine testosterona bi špricali okolo, pa bi se film trebao prikazivat u porno kinima koja su spremna na ovoliku količinu "zmazanoće". No možda je ipak bolje da se takav film ne snimi jer ako se koji od glumaca sukobe to bi mogao biti kraj čovječanstva kakvog ga poznajemo.
p.s. glavnog negativca glumio bi Jacques ...