found this retro layout at HOTFreeLayouts.com :: MyHotComments

+++--¸¸¸¸(Malo Zabave)¸¸¸¸--+++

Za one koji hoce da se zabave

01.12.2007.

Pa dajte jedan komentar da znam da vas ima!!!!!!!!!!

01.12.2007.

STATISTIKA

Broj posjeta: 3934
Prosječna dnevna posjećenost: 15.06
Broj postova: 184
Broj komentara: 109
Blog otvoren: 14/03/2007
01.12.2007.

Ne diraj brate!

Znate ko je Stanley Kirk Burrell? Ne znate? Ma znate, sam kaj je vama poznat pod imenom MC Hammer. Vučen znatiželjom odlučio sam saznat kaj se to s njim desilo. Ne budi lijen nazovem ja svog frenda Eddie Murphya koji mi prek Arsenio Halla nabavi Hammerov broj. Zvrcnem ja njega i javi mi se njegova žena. Skoro joj je herc odapeo kad je skužila da sam ja s druge strane linije. Nakon jedno pol čuke uvaljivanja u šupak (sorry stara al fakat si bila naporna) konačno sam došao do Stanleya. U biti bolje da ga zovem Hammer, nekak mi je nastrano zvat ga Stanley (sorry stari znam da ti je to ime al promjeni ga. Zvuči previše gay!).Meni se naravno nije dalo pričat o tome kak sam i kaj delam već sam odma kreno u glavu. Kaj dela, zašto ga nema i kak to da je tak brzo nesto nakon one silne popularnosti u 80ima i početkom 90ih, bila su moja prva pitanja.“Nakon kaj sam završio srednju školu McClymonds u Oaklandu, California,...”
“Gle stari odjebi s tim pričama o svojoj davnoj prošlosti. To nikog ne zanima. Reci mi zakaj si nesto sa scene? Album Please Hammer Don't Hurt 'Em prodao se u preko 10 milijuna komada, a 2 Legit 2 Quit nije prošao ništa lošije!”
“A znaš kako je. Bio sam mlad, htio sam da jedem, htio sam da jebem. A to košta! Pa onda dođu kurve pa droga...”
“Pa dobro stari al 13 milijuna dolara u gubitku?”
“Ma računovođa mi se nekaj razbolesnil taj vikend, ja se zaletio s ekipom i potrošili malo više!”
“Ma sve je to OK al ti si spičko ukupno oko 30 milijuna dolara”
“A jesam, priznajem. Svakom se može desit!”
“Je moš si mislit. I gdje si onda završio?”
“A sad sam pastor u evangelističkoj crkvi i živim u četverosobnoj kući u sjevernoj Kaliforniji.”
“MUAHAHAHA. Daj me nemoj jebat?!”
KLIK!
“Stanley? Alo Stanley!”
To je bilo to. Uspio sam još saznat da je frajer otvoril i svoj blog, a također je izdao i novi album Look 3X

01.12.2007.

Trojanski konj

Iako trojanski konj nije bio živ, on je samo jedan dokaz da ljudska mašta najbolje funkcionira tek kad se izmišljava način kako što efikasnije ozljediti drugo ljudsko biće. Evo popisa samo nekih životinja koje su upotebljavane u te svrhe.

Šišmiši - njihovu uporabu osmislio je stomatološki kirurg Lytle S. Adams i to potkrijepio ovim činjenicama: kreću se u velkom broju, mogu nositi teške predmete, snalaze se noću, a danju skrivaju u mračnim prostorima, poput industrijskih postrojenja. Šišmiši mogu hibernirati i tada ne trebaju hranu ni piće. Plan je bio ispustiti šišmiše, na koje su zakačene bombe, iznad industrijskog dijela Japana. Šišmiši će noć provesti u letu, a kad svane jutro sakrit će se unutar industrijskih postrojenja. Detonatori sa satom ujutro će detonirati bombe i time uništiti postrojenja. Ideja je prihvaćena i odobrena od predsjednika Roosvelta, no koliko je poznato nikad nije sprovedena u praksi.

Psi - psi nisu korišteni samo za napad na ljude, već i na strojeve. Rusi su tijekom 2. svjetskog rata trenirali pse izgladnjivanjem. Nakon par dana gladovanja pustili bi pse, a hranu su im ostavljali ispod tenkova. Nakon nekog vremena psi bi naučili tražiti hranu ispod tenkova. Kasnije su na te pse stavljali eksploziv koji bi detonirali kada bi pas došao ispod tenka. Na taj su način uništili oko 300 njemačkih tenkova.Golub - biheviorist B. F. Skinner pokušao je tijekom 2. svjetskog rata napraviti projektil navođen golubima. Ideja je bila da se u projektil smjeste 3 goluba od kojih će svaki vidjet dio slike onoga što se nalazi pred projektilom. Dok god svaki od njih vidi metu, trenirani golubovi ne reagiraju, no čim skrenu s putanje golub koji ne vidi metu ispravlja putanju projektila. Iako su svi bili skeptični Skinner je na kraju dobio 25.000$ za svoj projekt, no unatoč nekim uspjesima nitko ga nije shvaćao ozbiljno, te je taj projekt u konačnici propao.

Mačka - iako su mačke prvi put u ratovanju upotrijebljene u borbi između Perzijanaca i Egipćana, kada su perzijanci skupili tisuće mačaka i pustili ih na bojište prije borbe, zbog čega su se egipćani predali bojivši se da ne ozlijede koju mačku, najbizarnija uporaba mačaka desila se za vrijeme drugog svijetskog rata.  Naime nekom je palo na pamet iskoristit mačji instinkt da ostane suha, tako što bi ju se zvezalo za bomu koja bi bila ispuštena prema brodu. Mačka vezana za bombu trebala je, vođena svojim instinktom, upravljati bombom prema brodu kako se ne bi smočila. Nažalost eksperiment je propao jer su se mačke onesvješčivale zbog rijetkog zraka. Da mi je znat kak su sam to skužili. Možda se onesvijeste jer se boje visine!

01.12.2007.

Ko ne proba

Za Patricka Moberga možemo reći da mu je pao kramp u pekmez. čovjek se vozil u podzemnoj i spazio jednu djevojku s kojom je uspostavio kontakt očima. Na slijedećoj stanici ona se ustala i gledajući ga u oči napustila kola.Vrata su se zatvorila i jedino što mu je tada palo na pamet bilo "Fuck!". New York je velik grad i šansa da će se opet vidjeti bila je gotovo jednaka nuli. Kako radi kao kao ilustrator otišao je doma i nacrtao ovo:i objavio to na ovoj stranici. U roku od dva dana bio je zapljusnut porukama na mobu i mejlu. Na koncu se javila prijateljica dotične djevojke i poslala mu sliku i kontakt podatke. Šta se kasnije desilo ostaje tajna. Jednom su se pojavili na televiziji i ostavili javnosti da sama osmisli sretan kraj.Da se to meni desilo crtež vjerojatno ne bi puno pomogo